zzp'er

Werk merkbaar beter!

Er zijn meerdere redenen om als zzp'er aan de slag te gaan. Heb je meer ambitie dan je baas? Wil je graag je eigen uren indelen? Behoefte aan een nieuwe uitdaging? Of gewoon geen werk?

Welke reden er ook is: naast professional, freelancer, vakman of vakvrouw word je ook ondernemer. En dat is vaak een nieuwe uitdaging. Het is niet alleen zaak je werk goed te doen, maar het gaat ook over administratie, acquisitie en relatiebeheer. Klanten krijgen is één; klanten houden is twee. Een opdracht tot volle tevredenheid afronden is het streven en dat kan alleen als je weet hoe de klant over je denkt en wat de verwachtingen precies zijn.

Wij hebben samen met de TU Eindhoven onderzoek gedaan naar de momenten waarop opdrachtgevers besloten of ze wel of niet de zzp'er nogmaals willen inschakelen. Aan de hand van het onderzoek kwam duidelijk naar voren welke vaardigheden een zzp'er zou moeten hebben om de klanten zo goed mogelijk te bedienen én te behouden. We hebben een enquête gemaakt die in te zetten is als een bijzonder soort van klanttevredenheidsonderzoek.

Nieuwsgierig? Je kunt je aanmelden voor lidmaatschap of je aanmelden voor de nieuwsbrief.