Over ons

Jan-Volkert Meuldijk

Jan-Volkert Meuldijk
initiator

Nieuwsgierig

Ik ben opgeleid als software engineer, met specialisatie systeem-analyse en databases. Ik heb altijd het grootste plezier gehad in het in kaart brengen van de ideeën van klanten en die ideeën gestructureerd om te zetten in logische structuren. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wát mensen doen en wáarom mensen iets doen.

Zzp'er én ondernemer

Naast mijn werkzaamheden voor diverse werkgevers, ben ik altijd als zzp'er werkzaam geweest. Er zijn zo veel leuke opdrachten om aan te werken en als zzp'er ben ik flexibel en vrij om dát werk aan te nemen dat iets toevoegt.

En als zzp'er ben ik ook ondernemer en daar begon het te kriebelen: dat is echt iets heel anders!

Ik kwam er achter dat vrienden en collega's om mij heen dezelfde problemen en uitdagingen tegenkwamen en dat ze net als ik niet altijd meteen de juiste maatregelen namen. Een kans om iets mee te doen! Ik had mijn eigen ervaringen, verzamelde dozen boeken en artikelen over ondernemen als zzp'er en besloot dat er volgens mij een goed onderzoek naar gedaan zou moeten worden over de succesfactoren voor zzp'ers.

In mijn contacten met Syntens en collega-ondernemers werd al snel duidelijk welke vakgroepen mij zouden kunnen helpen en ik kwam terecht bij de TU/e. Tom Bongers pakte de handschoen meteen op en hij heeft met enthousiast het onderzoek uitgevoerd waarin we de competenties in kaart te brengen die invloed hebben op de momenten die bepalend zijn voor de relatie tussen klant en zzp'er.

Deel kennis!

Op deze website zullen we zo veel mogelijk informatie verzamelen. Ik zoek altijd partners om mee te sparren of gewoon van gedachten te wisselen. Verbind je op LinkedIn als je iets wilt bijdragen!