Over ons

KeurWerk is een virtuele organisatie ván en vóór zzp'ers.

We zijn geen belangenorganisatie, maar een pure kennisleverancier. We bundelen en delen onze én externe kennis om zzp'ers te ondersteunen bij hun relatie met de klant. Jan-Volkert Meuldijk is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, Tom Bongers heeft het onderzoek naar klanttevredenheid en bijbehorende competenties opgezet en uitgevoerd.

Ons doel

Zzp'ers ondersteunen betere ondernemers te worden.

Onze werkwijze

Door handig gebruik van internet zorgen we er voor dat ook kleine ondernemers grootse oplossingen kunnen gebruiken. We zetten in op slimme en schaalbare oplossingen. Geen duur kantoor, geen telefonistes: alles online en zo veel mogelijk automatisch of self-service.

Onze middelen

Als eerste middel hebben we de TU/e onderzoek laten doen. Door er voor te zorgen dat al bij het verstrekken van de opdracht nagedacht werd over meetbaarheid en eenvoud, hebben we nu een enquête die snel en eenvoudig in te zetten is. En betaalbaar voor iedere zzp'er: voor €50,- per jaar.

We gaan verder: dit jaar worden nog allerlei ideeën uitgewerkt. Heb je zelf ideeën: meld ze ons, we bekijken alles serieus. We gaan in ieder geval kijken naar laagdrempelige en betaalbare coaching. We willen administratiekantoren uitdagen mee te denken. Verzekeraars en banken laten ontdekken welke zzpers serieus bezig zijn en dus een lager risico vormen.

Heeft u interesse om deel te nemen? Iedere zzp'er kan zich direct aanmelden. Of neem contact met ons op.

Nieuwsgierig? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan periodiek op de hoogte.